Contacteaza-ma


Boscu Bogdan(administrator): Buna ziua, ma puteti suna la numarul de telefon 0758342123 sau sa-mi trimiteti un email la adresa fondmaraton@gmail.com sau mai usor ne puteti scrie completand formularul de mai jos

Oferim promovarea gratuita prin intermediul articolelor si anunturilor. Daca vreti sa publicati un articol pe site-ul nostru despre dumneavoastra ori alt columbofil, sau un anunt informativ sau publicitar prin care vindeti orice produs columbofil nou sa la mana a doua (hrana, ceasuri si accesorii, boxe, hranitori, accesorii,,,) nu va ramane decat sa ne contactati. Nu vor fi acceptate articole cu caracter "cancan"

Licitatii si Pret fix: Puteti vinde porumbei prin intermediul licitatiilor noastre sau prin metoda pret fix. Tot ce trebuie sa faceti dumneavoastra e sa ne contactati si sa ne dati detalii despre porumbeii pe care doriti sa ii publicati spre vanzare, pentru orice detalii referitoare la conditiile de licitatie va rugam sa ne contactati.

Bannere publicitare va punem la dispozitie publicarea banner-ului dumneavoastra pe site-ul nostru in seciunea de publicitate. Contactati-ne pentru mai multe detalii.