1 international Barcelona 2013 "New Laureaat"

Ultimul câștigător internațional care nu a fost mutat în Asia a fost porumbelul BE92-4428350 Laureaat Barcelona al  familiei  Gyselbrecht, care a câștigat cursa din 20925 porumbei. Acesta a fost un porumbel  cu calități de reproducție excepționale și nepoata sa (fiica Narcis Laureaat crescuta de Carlo Gyselbrecht) a dat pe  BE 08-2222675 New Laureaat, câștigătorul  din acest an de la Barcelona pentru Luc Wiels. Acest lucru este remarcabil. Această victorie internațional din 2013 marchează sfârșitul unei cariere de curse minunate pentru aceast mascul albastru cu pene albe. El are o listă de realizări remarcabile ca un porumbel de curse:

 

Barcelona 2011 (Viteza: 1340 MPM)

 • 1 Brabant - 1.550 p..
 • 8 Nationaal - 12281 p.
 • 41 Internationaal - 26650 p.

Barcelona 2012 (1061 MPM)

 • 323rd National - 11590 p.

 Barcelona 2013 (944 MPM)

 • 1 National - 10685 p.
 • 1 International - 25,382 p.

Acestea sunt rezultate excepționale în cursa de la Barcelona și ar putea face mai nou pe  Laureaat cel mai de succes porumbel din Belgia pentru Barcelona, timp de trei ani. Acest titlu va fi si  mai mare realizare, împreună cu celelalte  alte titluri la Barcelona:

 • Câștigătorul "Gouden Vleugel" Barcelona 2013
 • 14 nat. Barcelona Pigeon clasamentul PIPA de 2 ani
 • Int 27. Barcelona Pigeon clasamentul PIPA de 2 ani

 

Atât Monica cat și Narcis Laureaat sunt copii lui Laureaat Barcelona (internațional câștigător Barcelona 1995); Mama lui King este sora de cuib a tatălui Laureaat Barcelona

 

Înainte de începerea sezonului 2013 Luc Wiels a avut mare încredere în liniile genealogice din Laureaat Barcelona și mai ales ale lui  Narcis Laureaat. El la vizitat pe Dr. Carlo Gyselbrecht în februarie 2013 și la întrebat dacă el a avut tineri din Narcis Laureaat. Carlo a propus o creștere comuna. Acestea au fost cuvintele exacte ale Luc Wiels la 20 februarie: "Acesta este scopul meu de a reproduce o nouă generație pe linia genealogică a lui Narcis pentru că am deplină încredere în acest porumbel, in special pentru cursa de la Barcelona. Acesta este visul meu de a câștiga primul premiu cu un descendent al lui Laureaat intr-o zi! "Se pare că rugăciunile lui au fost ascultate.

 

Un transfer unic

"Pentru a câștiga loc 1 internațional de la Barcelona înseamnă foarte mult", spune Dr.. Carlo Gyselbrecht, ale carui abilități in reproducere au dus la victoria lui  Laureaat Barcelona în 1995. "Aceasta este o experienta mare pentru fiecare crescator de porumbei. Pentru a câștiga Barcelona este ca un vis devenit realitate. Aceasta rasa a dominat practic cariera mea ca  crescator. Câștigătorii Barcelona sunt întotdeauna păsări foarte talentațe și  transforma foarte des  de asemenea crescătoriile excelent. "Același lucru este valabil pentru Laureaat Barcelona. Carlo a aplicat o serie de strategii de creștere bine gândite, ca urmare liniile genealogice ale lui  Laureaat, au obținut multe succese mari, printre care:

 • 1st Int. Barcelona 1995 - Gyselbrecht
 •   (Laureaat Barcelona, crescute în mod direct de către Dr. Carlo Gyselbrecht)
 • 1st Int. Barcelona 2003 - Fauche
 •   (Strănepot Laureaat Barcelona, bunicul a fost creat de Dr. Carlo Gyselbrecht)
 • 1st Int. Barcelona 2013 - Wiels
 •   (Strănepot, femela a fost creata de Dr. Carlo Gyselbrecht)
 • 2 Int. Barcelona 2008 - Van Kerckvoorde
 •   (Strănepot Laureaat Barcelona, bunica a fost creat de Dr. Carlo Gyselbrecht)
 • 1 Nat. Montelimar 2010 - Bourlard
 •   (Strănepot Laureaat Barcelona)
 • 1 Nat. Pau 2006 - Moens
 •   (Nepot Laureaat Barcelona)
 • 1 Nat. Ace Pigeon Grand fond KBDB 2008 cu 0,25% - Etienne Meirlaen
 •   (Strănepot Laureaat Barcelona)

 

Carlo a crescut, de asemenea, câștigătorii 2 naționale și 4 național la Barcelona în trecut. (Prezis) 15 internațional Barcelona 2013 a fost crescut de asemenea de un nepot dublu de Laureaat Barcelona.

Nikolaas și Thomas Gyselbrecht au fost cu adevărat inspirati de pasiune  pentru Barcelona. De fiecare dată cand se vedeau cu Hugo Batenburg, cel mai bun maratonist olandez din ultima vreme, se  vorbea doar despre mitica cursa de la Barcelona. Prietenia lor a dus la achiziționarea în comun a lui  New Witbuik (primul Nat. Barcelona Olanda 2012), care apoi a condus la un nou triumph… Barcelona. Ei au urmărit îndeaproape sosirile  în 2013 , cursa care a fost exigenta, dar corecta. Aceasta a fost o cursa pentru un porumbel de exceptie. Hugo a adăugat un alt premiu național 6 și 21 la lista sa de realizări și Nikolaas a văzut ochii tatălui său sclipind  atunci când a auzit că la barajul pentru  câștigătorul internaționale din acest an se bate un porumbel a carui mama fost crescuta in voliera sa de reproducere, ca nepoata din Laureaat. Ei au făcut imediat un aranjament. Hugo Batenburg și Thomas Gyselbrecht s-au grăbit să mearga la Luc Wiels pentru a admira proaspatul câștigător internațional .

Hugo Batenburg: "Mi-am amintit de cursa de la Barcelona, care a câștigat Vannoppen, care a fost în jurul anului 1998. A fost o cursa cu condiții similare ca și în 2013: vreme caldă și un vant puternic. Nu este o coincidență faptul că porumbelul câștigător s-a dezvoltat într-un crescatorie de excelenta,  si nu ma astept la nimic altceva de la câștigătorul din acest an. Thomas (Gyselbrecht)  mi-a spus despre castigator, provine din unii dintre porumbeii lui mi-a spus lista sa de realizări și linii din sangele sau. El a fost foarte entuziasmat. Am fost convins că a trebuit să  arunce  o privire la acest porumbel de exceptie imediat. "Acesta a fost un déjà vu pentru partenerii  Batenburg și PEC, care au fost dispuși să-și cheltuie  o mulțime de bani pentru a crea o echipa de creștere fără precedent în jurul lui New Laureaat și  New Witbuik. El a fost impresionat. "Nu ai putea spune că acest porumbel a făcut doar una dintre cele mai dificile curse de la Barcelona din ultimii douăzeci de ani. El l-a simțit cu adevărat puternic și  avea pene moi. Acest porumbel trebuie sa fie puternic ca otelul, el este un mare plus. A fost uimitor pentru ca a obținut un rezultat mare de la Barcelona și a hotarat sa  cumpere primul international Barcelona in aceeasi zi. "

"Noi cei de la PEC suntem foarte mândri sa  lucram împreună cu un mare crescator ca Hugo", Nikolaas Gyselbrecht explica. "El detine una dintre cele mai bune crescatorii de porumbei de maraton din întreaga lume și New Laureaat se va simți ca acasă. Hugo a fost deja în căutarea pentru prima sa partenera:. Castigatoare  loc 21 Barcelona Național 2013  o nepoată din Jonge Witbuik "Combinatia dintre linia lui Laureat Barcelona Laureaat și familia lui Hugo -Witbuik ar putea declanșa o revoluție în columbofilie. Asta se datorează faptului că liniile lui Witbuik pot fi, de asemenea, găsite în pedigreeul locului doi național Belgia / doi Barcelona internaționale și primul național Barcelona 2013 în Țările de Jos. Transferul noului Laureaat la PEC și Hugo Batenburg este o binecuvântare pentru sportul nostru în Europa de Vest, pentru că am fost în stare să ținem acest porumbel neprețuit în mâinile europenilor. Aceasta  mascul albastru cu alb este gata pentru a reproduce un nou campion care sa calce pe urmele unor predecesori ilustri, care au câștigat, de asemenea, clasicul de la Barcelona.

Cumpărătorii  acestui  porumbel nu sunt singurii care sunt mulțumiți cu acest transfer. Castigatorul International Barcelona ,Luc Wiels este încântat de acest transfer de top, si spune:

 

Draga  Carlo, Nikolaas, Thomas și Hugo

Este adevărat ca  mă bucur că câștigătorul internațional de la Barcelona va fi transferat la voi. Aș dori să vă mulțumesc pentru înțelegere corecta și onesta și pentru atmosfera prietenoasă din timpul negocierilor.

Prietenia de lungă durată cu Carlo a contribuit la o bună cooperare si  încrederea reciprocă.

Multumiri  PIPA!

Luc Wiels
 

Traducere : www.boian-panescu.blogspot.ro

Sursa : www.pipa.be